Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Ακτινολογίας και Πυρηνικής Ιατρικής σε δημόσιο Νοσοκομείο στο κέντρο του Μονάχου


Η ελληνογερμανική εταιρία διαμεσολάβησης Euromedicals,
την οποία γνωρίζουμε και είναι αξιόπιστη, με υπεύθυνο τον κο Δημήτρη Αρσένη, αναζητά 3 Τεχνολόγους Ακτινολογίας-Ακτινοθεραπείας για εργασία στο Ινστιτούτο  Ακτινολογίας και Πυρηνικής Ιατρικής σε δημόσιο Νοσοκομείο στο κέντρο του Μονάχου (Institute of Radiology and Nuclear Medicine).

Η γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη προϋπόθεση. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ της Euromedicals, το οποίο δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας σε όποιον επιθυμεί να εργαστεί στην Γερμανία. Η διαμονή στο κέντρο του Μονάχου σε αυτόνομη γκαρσονιέρα είναι επίσης εξασφαλισμένη.

Πρόκειται για μια εξαιρετική θέση εργασίας στο Μόναχο της Γερμανίας με πολύ καλές αποδοχές, εξαιρετικές συνθήκες εργασίας σε ένα πολύ όμορφο και διεθνές περιβάλλον εργασίας. Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο  Ακτινολογίας και Πυρηνικής Ιατρικής είναι επίσης κέντρο αναφοράς της SIEMENS.

Αν κάποιος συνάδελφος σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Γερμανίας, ας επικοινωνήσει  με τον κο Δρούλια 6947823377 ή ας στείλει ένα σύντομο βιογραφικό στο spirosdroulias@gmail.com.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.