Προσφυγή στο ΣτΕ (αρχική ανακοίνωση)

Συνάδελφοι,

Είναι γνωστή η θέση της ΕΤΑΕΔ (κατόπιν αποφάσεως της Γ.Σ.) να προσφύγει στο ΣτΕ για να διεκδικήσει την ανατροπή του νόμου με τον οποίο τροποποιείται σε κλιμακωτή η χορήγηση της ακτινολογικής άδειας.

Read MoreΜια τέτοια ενέργεια όμως, γνωρίζουμε (από την προσφυγή του 2010 για τους απασχολούμενους στα διαγνωστικά – ακτινοθεραπευτικά εργαστήρια χωρίς συναφή τίτλο σπουδών) πως κοστίζει 3000-3500 ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι σημαντικά υψηλό. Σημαντική όμως είναι και η διεκδίκηση που στοχεύουμε.

Η Ένωση αδυνατεί να καλύψει το ποσό αυτό μιας και τα έσοδα της βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στις συνδρομές των μελών της.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλα τα μέλη των Ενώσεων και του ΣΤΡΑΕΠΤ που δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους το έτος 2011 ,να το κάνουν αυτή την χρονική στιγμή που η ανάγκη κρίνεται ακόμη μεγαλύτερη, (Eurobank αριθμ. Λογ.0026.0065.33.0200576007) προκειμένου να συλλεχθεί το ως άνω ποσό.

Επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους που δεν είναι μέλη των Ενώσεων και του ΣΤΡΑΕΠΤ, αλλά έχουν την διάθεση να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανατροπής της συγκεκριμένης απόφασης, να καταθέσουν ότι ποσό θέλουν και μπορούν με την αιτιολογία της δωρεάς προς την ΕΤΑΕΔ, στον παραπάνω λογαριασμό.

Ελπίζουμε να μας δώσετε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους αυτό για το οποίο απεργήσαμε για 3 ημέρες και που τόσο άδικα και αυταρχικά άλλαξε η πολιτική ηγεσία του ΥΥΚΚΑ.

Σε περίπτωση κατάθεσης οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, παρακαλούμε να φυλάξετε την απόδειξη καταθέσεως της Τραπέζης, προκειμένου να γίνει πιστοποίηση του συλλεχθέντος ποσού.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η συλλογή του απαιτούμενου ποσού και δεν καταστεί δυνατή η προσφυγή στο ΣτΕ,το χρηματικό ποσό των μη μελών επιστρέφεται στους καταθέτες.

Μαθαίνουμε πως κάποιοι «συνάδελφοι» περιφέρονται στα νοσοκομεία και «συμβουλεύουν» τους Τεχνολόγους και τους Χειριστές να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ένωσης.

Είναι γνωστό ποιοι είναι και από πού προέρχονται. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε για αυτούς παρά μόνο ότι έχουν πέσει στα έσχατα σκαλοπάτια της αξιοπρέπειας.

Το ερώτημα είναι αν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο τους για πολύ ακόμα.

Συνάδελφοι,

Απομονώστε τους και δώστε την απάντηση σας βοηθώντας μας έμπρακτα στην προσπάθεια μας.

Χωρίς την συμπαράσταση σας δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε.

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων