Εγγραφή / Ανανέωση συνδρομής Απασχολούμενων Ιδιωτικού τομέα

Οι απόφοιτοι του Τμήματος των Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κατεύθυνσης Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας (πρώην Τμήμα ΑΤΕΙ Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας) ως εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης και οι προσωρινά άνεργοι, έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στα μητρώα του Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος (ΣΤΑΑΕ).

Για την εγγραφή νέων μελών, κατεβάστε την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος τότε δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε εκ νέου αίτηση.

Η αίτηση βρίσκεται σε μορφή pdf, την οποία πρέπει να εκτυπώσετε, να συμπληρώσετε και αφού την υπογράψετε να μας στείλετε πίσω, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή εναλλακτικά στέλνοντάς την στο email [email protected] μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού εγγραφής-συνδρομής.

Αίτηση εγγραφής προς Σύλλογο Τεχνολόγων Ακτινολογίας-Ακτινοθεραπείας Ελλάδος (ΣΤΑΑΕ)

Περιοδικό “Ακτινοτεχνολογία” – χωρίς συνδρομή στον σύλλογο

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής ή της ανανέωσης της συνδρομής σας, πρέπει να επισυνάψετε στη φόρμα το αποδεικτικό συναλλαγής της κατάθεσης του ποσού που αναγράφεται στην αίτηση, δηλαδή 20€ για την εγγραφή του νέου μέλους και 25€ για την ετήσια συνδρομή (αν πρόκειται για νέα εγγραφή) ή μόνο 25€ αν πρόκειται για ανανέωση της συνδρομής.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον λογαριασμό του ΣΤΑΑΕ:

Σύλλογος Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος

Eurobank: 0026.0065.34.0101924487
IBAN: GR3902600650000340101924487

Για την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής ήδη εγγεγραμμένων μελών, δεν απαιτείται η συμπλήρωση κάποιας αίτησης, παρά μόνο η ονομαστική κατάθεση στον αντίστοιχο λογαριασμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που καταθέτουν τη συνδρομή τους, να αποστέλλουν το ηλεκτρονικό ή φυσικό αντίγραφο της κατάθεσης του ποσού στο [email protected]. Εναλλακτικά, με ένα τηλεφώνημα σε κάποιο μέλος του Δ.Σ. για την κατάθεσή του ποσού, ώστε να γίνεται η ταυτοποίηση των στοιχείων του καταθέτη.

Φόρμα εγγραφής / Ανανέωσης

  Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

  Σταδίου 39, Αθήνα
  4ος όροφος, 5ο γραφείο

  Τηλ: 210-3214133
  Email: [email protected]

  Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
  Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων