Η έκδοση άδειας άσκησης επαγγέλματος τεχνολόγου ακτινολόγου προ των πυλών

Αγαπητοί συνάδελφοι

Οι συνεχείς προσπάθειες της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος μας έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να σας ανακοινώσουμε πως η έκδοση της άδειας άσκησης επαγγέλματος είναι πλέον πολύ κοντά.

Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων  της Βουλής 07/02/2011 και κατά την αντίστοιχη της ολομέλειας της Βουλής την  09/02/2011 κατατέθηκαν οι τροπολογίες και υπήρξαν οι δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας κου Λοβέρδου Α. και του Υφυπουργού κου Τιμοσίδη, για την δημιουργία του Προεδρικού Διατάγματος το οποίο θα καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της έκδοσης άδειας άσκησης επαγγέλματος για τους Τεχνολόγους Ακτινολόγους.

Για να φτάσουμε όμως στα γεγονότα αυτά τα οποία πιστοποιούνται και από τα ακόλουθα βίντεο των συγκεκριμένων συνεδριάσεων της Βουλής, προϋπήρξε μια άοκνη ,συνεχής και συνδυασμένη προσπάθεια προσέγγισης και ενημέρωσης της Ε.Τ.Α.Ε.  προκειμένου να είμαστε σε θέση σήμερα να κοινοποιούμε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Είναι υποχρέωσή μας να αναγνωρίσουμε πως οι προσπάθειές μας δεν θα ήταν επιτυχείς αν δεν γινόμασταν αποδέκτες της απόλυτης ανταπόκρισης και κατανόησης του  βουλευτή Άρτας

κου Τσιρώνη Δ. της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της βουλευτού Ευβοίας κας Παπανδρέου Ουρ. της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ.  με τους οποίους ήμασταν σε συνεχή επαφή ,και ήταν αυτοί οι οποίοι έφεραν και στήριξαν  το θέμα στην Βουλή κατά την διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου για την Υγεία.

Τους οφείλουμε πολλά και τους ευχαριστούμε για την διάθεση και τον αγώνα που έδωσαν για την κοινότητα των Τεχνολόγων Ακτινολόγων.

Το έχουμε πει και γράψει πολλές φορές και θα το ξανακάνουμε όσες φορές χρειαστεί.

Η Ε.Τ.Α.Ε δεν θα σταματήσει να προσπαθεί και να διεκδικεί τα αυτονόητα για την κοινότητα των Τεχνολόγων Ακτινολόγων τα οποία θα έπρεπε να είχαμε αποκτήσει πολλά χρόνια πριν. Η αποτελεσματικότητα μας οφείλετε στην ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των συναδέλφων στις τάξεις της Ένωσης και της ολοένα αυξανόμενης διάθεσης συμμετοχής  στα κοινά από νέους Τεχνολόγους Ακτινολόγους .Αυτό το  γεγονός με υποχρεώνει να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας υποσχεθώ πως η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Τ.Α.Ε.

 

 

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων