Πρωτοβουλία δημιουργίας μητρώου ανέργων συναδέλφων μας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η ΟΤΑΕ πήρε πρωτοβουλία δημιουργίας μητρώου ανέργων συναδέλφων.

Η πολυεπίπεδη κρίση που βιώνουμε ως έθνος τα τελευταία χρόνια, με τις οξείς επιπτώσεις της σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, δεν άφησαν αδιάβρωτο τον εργασιακό μας κλάδο. Η σχολή με το άλλοτε μεγάλο ποσοστό εργασιακής “απορρόφησης” των αποφοίτων της , δυστυχώς μετρά πια σημαντικό αριθμό επαγγελματιών που δυσπραγούν στο να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Η Ομοσπονδία μας, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα όλους εκείνους τους συναδέλφους μας που προσωρινά (ευχόμαστε) βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, καταρτίζει ειδικό μητρώο με Τεχνολόγους Ραδιολογίας Ακτινολογίας που την τρέχουσα περίοδο δεν εργάζονται. Με τον τρόπο αυτό, όποτε προκύπτουν θέσεις εργασίας, από εργασιακούς φορείς οι οποίοι έρχονται σε επαφή με την Ομοσπονδία, θα ερχόμαστε σε συνεννόηση με εσάς για την κάλυψη των θέσεων. Παρακαλούμε τους συναδέλφους στους οποίους αλλάζουν (έστω και στιγμιαία) τα επαγγελματικά δεδομένα (βρίσκουν εργασία ή μένουν άνεργοι) να μας  ενημερώνουν συνεχώς  προκειμένου να ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν άμεσα και εύστοχα.

Για το λόγο αυτό, όσοι συνάδελφοι δεν εργάζεσθε, παρακαλείσθε να αποστείλετε τα στοιχεία σας και σύντομο βιογραφικό στο [email protected], προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η σκέψη μας.

Παρακαλούμε επίσης για τα σχόλιά σας στο τέλος της ανακοίνωσης, ώστε να έχουμε μία καλύτερη αμφιτροφοδοτούμενη επικοινωνία, βοηθώντας μας να βελτιώσουμε την υλοποίηση μιας τέτοιας προσπάθειας.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.

To ΔΣ της ΟΤΑΕ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων