Η τεχνική της Μαστογραφίας

mammo

Η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ διέθεσε στην κοινότητα των Τ.Α. ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο το οποίο αφορά την τεχνική της μαστογραφίας. Συγγραφέας και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι η πολύ καλή συνάδελφος μας ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΔΡΗη οποία έχει αφιερώσει τον επαγγελματικό της βίο στην εξέλιξη της μαστογραφίας. Η έκδοση της εν λόγω προσπάθειας πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας MEDI PRINT (Ψηφιακός Ιατρικός Φάκελος – Αντίγραφα εξετάσεων).

Read More

Η ΕΤΑΕΔ σε συνεργασία με τον χορηγό εξέδωσαν 200 αντίτυπα τα οποία και διατέθηκαν δωρεάν στους συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν στην επαγγελματική ημερίδα στο IMPERIAL HOTEL. Από την πρώτη στιγμή, το εγχειρίδιο κέρδισε τις εντυπώσεις και εξαντλήθηκε άμεσα. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά της αγαπητής συναδέλφου με σκοπό να δοθεί στα χέρια των τεχνολόγων ακτινολόγων ένα πλήθος πληροφοριών σχετιζόμενο με την μαστογραφία.

Για το λόγο αυτό, εάν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να αποκτήσει το εγχειρίδιο, λόγω έλλειψης αντιτύπων, υπάρχουν οι εξής τρόποι:

  1. Αποστολή του εγχειριδίου στο χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση εσείς καλύπτεται τα έξοδα εκτύπωσης και αποστολής (4 ευρώ+ έξοδα αποστολής).
  1. Παραλαβή του εγχειριδίου από τα γραφεία μας, κατόπιν συνεννοήσεως. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε μόνο τα έξοδα εκτύπωσης (4 ευρώ).

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, είμαστε στη διάθεσή σας , στα τηλέφωνα:

210 3214133    ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-8 μ.μ)

6944885670    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

6947823377   ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά την εξαίρετη συνάδελφο μας για την πολύ όμορφη προσπάθεια της και για το γεγονός ότι δέχεται να μεταδώσει απλόχερα της γνώσεις της και την εμπειρία της πάνω στην μαστογραφία σε όλους τους τεχνολόγους ακτινολόγους.

Για την ΕΤΑΕΔ

Το Δ.Σ.

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων