Τεράστια η επιτυχία της Επαγγελματικής Ημερίδας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις στην σύγχρονη πραγματικότητα της Ελλάδας καλπάζουν με γοργούς ρυθμούς, μεταβάλλοντας, συχνά ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο, όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, που σχετίζονται με την στοιχειοθέτηση και την ουσία του επαγγέλματος του τεχνολόγου ακτινολόγου. Οι εν λόγω ραγδαίες μεταβολές καθιστούν αδύνατη την επαρκή πληροφόρηση των τεχνολόγων ακτινολόγων, με αυτονόητη, επακόλουθη συνέπεια την πιθανώς εσφαλμένη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων.

Η Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδας, αφουγκραζόμενη το κενό ενημέρωσης σχετικά με τις κατακλυστικές αλλαγές στα επαγγελματικά των τεχνολόγων, διοργάνωσε την πρώτη Επαγγελματική Ημερίδα, στις 13 Μαρτίου 2011 στο ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείτε μια τέτοια ημερίδα επαγγελματικής ενημέρωσης σε συλλογικό επίπεδο τεχνολόγων ανά την Ελλάδα και η πρώτη αυτή απόπειρα στέφτηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη φορά τεχνολόγοι μπορούσαν να ενημερωθούν άμεσα για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον επαγγελματία τεχνολόγο, όπως το συνταξιοδοτικό, οι συμβάσεις, τα επαγγελματικά δικαιώματα, η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι εκλεκτοί ομιλητές της Ημερίδας, κος Ρωμανιάς Γεώργιος και κος Γκλεζάκος Βασίλειος, αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Ένωσης Τεχνολόγων και μας τίμησαν με την παρουσία τους, χαρίζοντας μας απρόσκοπτα την γνώση και την εμπειρία τους σε όλα τα ζητήματα, που αφορούν το επάγγελμα του τεχνολόγου.

Ακολούθως στα πλαίσια διοργάνωσης της Ημερίδας έλαβε χώρα και ένα άλλο σημαντικό γεγονός, η διεξαγωγή των εκλογών του Σ.Τ.Ρ.Α.Ε.Π.Τ. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με πρωτοφανή συμμετοχή μελών.

Είναι γεγονός αδιαφιλονίκητο πως για όλους εμάς που επιληφθήκαμε την διοργάνωση της ημερίδας, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο απ’ το να βρισκόμαστε μπροστά σε μια σχεδόν αντανακλαστική ανταπόκριση των συναδέλφων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η σπουδαία αυτή μαζική προσέλευση έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες της Ένωσης και οπλίζει όλους εμάς με κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας προς κάθε νέο μας στόχο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τόσο τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, για την άμεση απόκριση στο αίτημα μας να παραβρεθούν στην καινοφανή μας προσπάθεια, όσο και όλους εσάς, για το ενδιαφέρον που επιδείξατε και παραβρεθήκατε στην πρώτη Ημερίδα Επαγγελματικής φύσης, η οποία αφορούσε αποκλειστικά τον Τεχνολόγο Ακτινολόγο.

Η Ε.Τ.Α.Ε.Δ. θα ήθελε να σας επιβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να επιχειρεί ανάλογα εγχειρήματα και στο μέλλον, όσο ριψοκίνδυνη και αν ακούγεται η πρώτη εκτέλεσή τους, όχι μόνο γιατί σέβεται τον επαγγελματία τεχνολόγο ακτινολόγο και αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ενημέρωσης και της προστασίας του, αλλά απλά γιατί για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε. Ευελπιστούμε ότι κάθε ανάλογη μελλοντική μας προσπάθεια θα την αγκαλιάζετε κι εσείς με τον ίδιο ζήλο, γιατί είναι νομίζουμε καιρός ν’ αντιληφθούμε πως μόνο ως ομάδα μπορούμε να αξιώσουμε το δίκαιο μας και να επιτύχουμε κάθε μας διεκδίκηση. Σας ευχαριστούμε!

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων