Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επιστημονική Ημερίδα Μαστού (Φωτο-υλικό)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, στην αίθουσα διαλέξεων της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής “ΡΕΑ”, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο επιστημονικός μας σύλλογος ΣΤΡΑΕΠΤ, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Μαστολογίας «MANOSMED» και το Τμήμα Ραδιολογίας – Ακτινολογίας του ΑΤΕΙ Αθήνας.

Η θεματολογία αφορούσε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σε απεικόνιση, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, νόσο που χρόνια τώρα έχει ευαισθητοποιήσει την επιστημονική κοινότητα, αλλά και ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναπτύχθηκαν διαλέξεις – παρουσιάσεις από έγκριτους συναδέλφους, συνεργάτες και ακαδημαϊκούς φορείς του χώρου της απεικόνισης, ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας, χειρουργικής, πλαστικής χειρουργικής, ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό εργαστήριο (work shop) στη  μονάδα “Tomosynthesis” μαστού της κλινικής «ΡΕΑ». Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους – συνέδρους (που εξέφρασαν επιθυμία να συμμετέχουν), να αξιοποιήσουν άμεσα τις πληροφορίες των ομιλιών και να παρακολουθήσουν επί της εφαρμογής, τις δυνατότητες και την λειτουργία της απεικονιστικής μονάδας της  τομοσύνθεσης μαστού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δείχνοντας έμπρακτα πως ο κλάδος θέλει (και πρέπει) να είναι παρών στις εξελίξεις της επιστήμης μας  και ενδιαφέρεται να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος τους.

Ευχαριστούμε επίσης το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Μαστολογίας  και το Τμήμα Ραδιολογίας – Ακτινολογίας του ΑΤΕΙ , για την βοήθειά τους στη διοργάνωση της ημερίδας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Κλινική “ΡΕΑ” για την αρωγή της οποίας τύγχαμε αποδέκτες, καθώς επίσης και στις εταιρίες χορηγούς της εκδήλωσης (Storze, Καρβώνης, Siemens).

Το Δ.Σ. του ΣΤΡΑΕΠΤ


2

1

3

5

8

9

10

11a

12

12a

14

15

16

17

18

12c

12b

19

17a

20

21

24

25

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων