Συνδρομές 2015: Ενημέρωση για τα μέλη της ΕΤΑΕΔ που εργάζονται μόνιμα στο Δημόσιο

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

 

Στα πλαίσια του αναβαθμισμένου ρόλου που θέλουμε να έχει ο Έλληνας Τεχνολόγος, για να καταστεί εφικτή η συνέχιση της προσπάθειάς μας με επιτυχίες που επιτέλους θα ανασύρουν το επάγγελμά μας από την αφάνεια χρόνων και για έχουμε την δυνατότητα να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, χρειαζόμαστε την συμπαράσταση σας .

Είναι μείζονος σημασίας  η οικονομική αυτάρκεια του Συλλόγου, προκειμένου να αφιερωθούμε απερίσπαστοι στην προσπάθεια κατάκτησης των στόχων μας. Και η αυτάρκεια αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας.

Στην προσπάθεια μας για την οικονομική ευμάρεια του Συλλόγου καταφέραμε και βγάλαμε Κωδικό Κράτησης από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να κρατάμε την συνδρομή του έτους απευθείας από την μισθοδοσία σας. Με τον τρόπο αυτό  θα εξασφαλίσουμε “στάνταρ” έσοδα κάθε χρόνο και θα μας δοθεί η δυνατότητα πολλά από αυτά που σχεδιάζουμε, να τα πετύχουμε!

Για αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι επιθυμείτε να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση παρακάτω ότι αποδέχεστε να κρατείτε το ποσό των 25 ευρώ ετησίως (2.08 ευρώ μηνιαίως) από την ΕΤΑΕΔ . Την υπεύθυνη δήλωση την καταθέτει το κάθε μέλος μας στο γραφείο μισθοδοσίας της οικίας υγειονομικής μονάδας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι συνάδελφοι που εργάζονται στο ΠΕΔΥ την υπεύθυνη δήλωση την καταθέτουν στις αντίστοιχες ΥΠΕ.

Όσοι τελικά συμπληρώσετε και καταθέσετε την υπεύθυνη δήλωση στον χώρο εργασίας σας να μας στείλετε ένα mail στο [email protected] ή στο [email protected]  με το όνομα σας και το νοσοκομείο εργασίας σας  ώστε να περάσουμε στην βάση δεδομένων την μετατροπή αυτή και να γνωρίζουμε τα “στάνταρ” οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας τα οποία και έχουν κάποια προνόμια από τον Σύλλογο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

 

Με τιμή

Το Δ.Σ της ΕΤΑΕΔ

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων