Εκλογές ΣΤΡΑΕΠΤ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΘΗΝΑ, 14 Ιουνίου 2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με απόφαση της προηγηθείσας Γενικής Συνέλευσης  του Συλλόγου Τεχνολόγων Ραδιολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος Πτυχιούχων ΤΕΙ (ΣΤΡΑΕΠΤ) και κατόπιν έλευσης των οργανωτικών δυσκολιών που προέκυψαν από την διενέργεια των Δημοτικών αλλά και της Ευρωβουλής αρχαιρεσιών, προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη μελών Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μετά την ανάδειξή της από τη Γενική Συνέλευση, η τριμελής εφορευτική επιτροπή αποφάσισε τη διενέργεια των εκλογών για την 29η Ιουνίου 2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00-17:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Σταδίου 39, 4ος όροφος, Γραφείο 5.

Για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Συλλόγου, η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα (δεύτερη κάλπη) και στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της ΕΤΑΚΕΜ, Κομνηνών 17, 5ος όροφος, Γραφείο 2.

Ως εκ τούτου, την ίδια ημερομηνία 29η Ιουνίου 2019 ημέρα Σάββατο και τις ίδιες ώρες 11:00-17:00, δίδεται η δυνατότητα στους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης Δ.Σ. του ΣΤΡΑΕΠΤ.

Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΤΡΑΕΠΤ θα υποβάλλονται έως την 25η Ιουνίου 2019, συμπληρώνοντας την αίτηση δήλωσης υποψηφιότητας (βλ. στο κάτω μέρος της σελίδας) και θα κατατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου στη διεύθυνση Σταδίου 39 – 4ος  όροφος γραφείο-5 ή θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στις κάτωθι ηλεκτρονικές δ/νσεις των μελών της εφορευτικής επιτροπής

Υποψήφιοι μπορούν να είναι τα τακτικά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μέχρι και την 23/6/2019.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα τακτικά μέλη για το έτος που διανύουμε (2019), καθώς και όσοι ρυθμίσουν την οικονομική τους εκκρεμότητα την ημέρα των εκλογών.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητα του εκλογέα (άρθρο 22 Καταστατικού).

 

Η  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ    ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας για Δ.Σ. ΣΤΡΑΕΠΤ

Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας για Εξελεγκτική Επιτροπή ΣΤΡΑΕΠΤ

 

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων