Ενημέρωση από την G.E. Healthcare για την κινητή μονάδα μαστογραφίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος (ΣΤΑΑΕ) σας ενημερώνει για την δυνατότητα πληροφόρησης στην τεχνική λήψης της μαστογραφίας και στις σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές αυτής.

Για τον σκοπό αυτό αποκλειστικά για Τεχνολόγους, την Πέμπτη 30.11.2023, στην είσοδο του Ζάππειου Μεγάρου στην Αθήνα, θα παρευρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογραφίας της G.E. HealthCare.

H ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί εντός του οχήματος μετακίνησης σε 9 οργανωμένες ομάδες των 4 ατόμων και η διάρκεια έκαστης συνεδρίας θα ανέρχεται σε μία ώρα.

Η έναρξη αυτής της εκδήλωσης θα λάβει χώρα στις 10.00 π.μ και θα διαρκέσει έως τις 19.00 (μία ομάδα ανά ώρα, με την τελευταία ομάδα συμμετεχόντων να έχει είσοδο στις 18.00 με λήξη την 19.00).

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού και θα τηρηθεί αυστηρά (λόγω των περιορισμένων θέσεων) η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δηλώστε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο:

https://landing1.gehealthcare.com/EMEA-EUR-EM-23-02-IMG-MAM-Womens_Health_Mobile_Roadshow_2023_LP-Roadshow-WH-2023—GR—Radiographers.html .

Στο πεδίο «Field of Interest» της φόρμας εγγραφής έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε πάνω από μία επιλογή (δηλαδή πέραν του Mammography και το ABUS).

Μην παραλείψετε να συμπληρώσετε (στο πεδίο time slot) την ώρα προτίμησής σας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το Δ.Σ. του ΣΤΑΑΕ

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων