Οι νέοι Υποδιοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών

Στους διορισμούς των πρώτων 7 νέων υποδιοικητριών και υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών προχώρησε το Υπουργείο Υγείας.

Μετά την επικύρωση των διορισμών των νέων διοικητών και της μια διοικήτριας των Υγειονομικών Περιφερειών της Ελλάδας από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, το Υ/Υ προχώρησε στο διορισμό 7 νέων υποδιοικητριών και υποδιοικητών, ταυτοχρόνως με την αποδοχή της παραίτησης των προκατόχων τους. Τρεις είναι, προς το παρόν, οι νέες υποδιοικήτριες.

Ειδικότερα, με διαδοχικές αποφάσεις του Υπουργού Υγείας στην 1η ΥΠΕ, όπου διοικητής έχει αναλάβει ο Π. Στάθης, διορίστηκε η Μαρία Οικονόμου, Πτυχιούχος Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και η Γιαννούλα Νταβώνη, Πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων του Γενικού́ Νοσοκομείου Αθηνών. Στη 2η ΥΠΕ, με διοικητή το Χρ. Ροϊλό, διορίστηκε ο Περικλής Αλεβίζος, Πτυχιούχος Φαρμακευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Στην 4η, με διοικητή το Δ. Τσαλικάκη, υποδιοικήτρια διορίστηκε η Ειρήνη Χατζοπούλου, πτυχιούχος Γενικής Ιατρικής του πανεπιστήμιου “Carol Davila” του Βουκουρεστίου- Ρουμανίας. Στην 5η ΥΠΕ, με διοικητή το Φ. Σερέτη, διορίστηκε ο Σταύρος Παπαγεωργίου, πτυχιούχος Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και ο Ηλίας Τσιαούσης, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία. Τέλος, στην 6η ΥΠΕ με διοικητή τον Ι. Καρβέλη διορίστηκε ο Ιωάννης Νικόπουλος, πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Ρώμης “La Sapienza” στην Ιταλία.

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των υπόλοιπων υποδιοικητών και συγκεκριμένα, αν διατηρηθούν οι δύο θέσεις υποδιοικητών όπως προβλέπεται, οι 4 υποδιοικητές της 3ης και 7ης ΥΠΕ, καθώς και τα δύο ονόματα που υπολείπονται για τη 2η και 4η ΥΠΕ.

 

Εκ του ΔΣ

 

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων