Ανακοίνωση προκήρυξης εκλογών της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής από την Γενική Συνέλευση της 12-5-2018, η εν λόγω επιτροπή συνεδρίασε σήμερα στις 13-5-2018. Παρέλαβε το μητρώο της Ένωσης και τη σφραγίδα της, σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού με σκοπό την διεξαγωγή των εκλογών.

Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00-13:00 στα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα  άρθρα 8 και  18 του καταστατικού, υποψήφιοι μπορούν να είναι οι εργαζόμενοι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ένωσης που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία να υποβάλλουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους στη διεύθυνση των γραφείων της Ένωσης, Σταδίου 39, 4ος όροφος γραφείο 5, ή ηλεκτρονικά στο [email protected]  μέχρι την Τετάρτη 30-5-2015 .

Η υποβολή του έγγραφου αιτήματος συμμετοχής γίνεται ταχυδρομικά προς την Εφορευτική Επιτροπή στην ως άνω διεύθυνση και οπωσδήποτε με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και 30-5-2018.

Η εφορευτική επιτροπή 48 ώρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών θα αναρτήσει τον πίνακα με τους υποψηφίους έξω από τα γραφεία του συλλόγου σύμφωνα με της επιταγές του καταστατικού για την διεξαγωγή των εκλογών.

Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν οι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι εργαζόμενοι στον  Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα , εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ένωσης που  έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος . Όσοι συνάδελφοι δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θέλουν να ψηφίσουν, μπορούν το πράξουν εκείνη τη στιγμή, προ της ψήφου τους, κάνοντας εγγραφή πρώτα  και πληρώνοντας  την ετήσια συνδρομή τους. Επίσης όσοι είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα αλλά δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους μπορούν να καταβάλουν το ποσό της συνδρομής πρώτα και εν συνεχεία να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ασκηθεί το δικαίωμα ψήφου είναι η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή βιβλιάριο υγείας σε ισχύ, ή Διαβατήριο στον Δικαστικό Επιμελητή και στην Εφορευτική Επιτροπή.

 

Η εφορευτική επιτροπή

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ                 ΔΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ            ΔΕΜΠΕΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ    

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων