Η ιστορία της Ακτινοτεχνολογίας και της εκπροσώπησης των Τεχνολόγων Ακτινολόγων

 

[one_half]

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όλοι μας καθημερινά ασκούμε την επιστήμη μας με ζήλο και αυταπάρνηση, προς όφελος του ασθενούς, ξεπερνώντας τις εργασιακές δυσκολίες της καθημερινότητας. Ως Τεχνολόγοι Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας, είμαστε πάντα σε ετοιμότητα και στο πλευρό του εξεταζόμενου, ώστε ορθά διαχειριζόμενοι την ακτινοβολία, να προάγουμε, στο βαθμό που μας αναλογεί, την υγεία των συνανθρώπων μας.

Πόσο καλά, όμως, γνωρίζουμε την εξέλιξη του κλάδου μας και κατά πόσο γνωρίζουμε την πορεία που διανύθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών, ώστε να συζητούμε σήμερα για τις κατακλισμιαίες εξελίξεις στο χώρο της Ακτινοτεχνολογίας;

[/one_half]

 

[one_half_last]
Με αφορμή την υιοθέτηση της 8ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ακτινολογίας, σας παρουσιάζουμε την πορεία του κλάδου μας, καθώς επίσης και τη μετεξέλιξη της εκπροσώπησης των Τεχνολόγων Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας Αποφοίτων ΤΕΙ, μέχρι σήμερα. Η παρουσίαση είναι προσπάθεια της συναδέλφου Νίκη Γκάτζια, Τεχνολόγου Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας και είναι ένα εγχείρημα χρονικής καταγραφής των εξελίξεων του κλάδου.

Εκ του ΔΣ
[/one_half_last]

 

 

 

 

 

Εκ του ΔΣ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων