Καταγγελία μη καταβολής δεδουλευμενων

Συνάδελφοι,

Πρωτάκουστα πράγματα συμβαίνουν στο Γ.Ν. Λαμίας. Οι συνάδελφοι που εργάζονται στο τμήμα του αξονικού τομογράφου στο εν λόγω νοσοκομείο καταγγέλλουν την ανήκουστη μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών 9 μηνών. Συμπεριλαμβανομένων μάλιστα μηνών του 2008! Όπως καταγγέλλουν επίσης, εδώ και ένα έτος δέχονται μόνο υποσχέσεις από το Δ.Σ. του Γ.Ν. Λαμίας και πως η αναφορά του Σωματείου Εργαζομένων προς την διοίκηση του νοσοκομείου (αρ. πρωτ. 39/091) έχει μείνει αναπάντητη από την 29/04/09. Ωστόσο κατόπιν της καταγγελίας των συναδέλφων προς την Ε.Τ.Α.Ε.Δ. κλιμάκιο της Ένωσης που παραβρέθηκε στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο και συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή του Γ.Ν. Λαμίας (ο διοικητής δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα), αλλά και με το Σωματείο Εργαζομένων όπως επίσης και με τον προϊστάμενο παραϊατρικού προσωπικού, αλλά και τον προϊστάμενο της μισθοδοσίας διαπίστωσε ότι υπάρχουν ευθύνες και σε άλλα επίπεδα λειτουργίας των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη των καταγγελλομένων Αθανασίου Μπόβη, Βασιλικής Σεργή, Κων/νας Τσούβαλη και Αικατερίνης Παππά, αποφασίσθηκε η προσφυγή στην δικαιοσύνη προκειμένου να διασφαλισθούν τα συμφέροντα των εργαζομένων συναδέλφων.

Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένως και θα το κάνουμε για άλλη μία φορά.

Η Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος θα δηλώνει παρούσα, όπου και όποτε της ζητηθεί προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των Τεχνολόγων Ακτινολόγων.

Το Δ.Σ. της Ένωσης θα παρευρεθεί σύσσωμο στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να παραμένουμε θεατές, όπως γίνονταν στο παρελθόν, στο καθημερινό θέατρο του παραλόγου.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων