Συνεργασία του περιοδικού “Ακτινοτεχνολογία” με το περιοδικό “The Scanner”

Η Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος μετά την έκδοση της ‘’ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ’’ του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ εγκεκριμένου (ΦΕΚ·813/Β/9-5-2008 )επιστημονικού περιοδικού του χώρου κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Ένωσης με τον εκδότη του περιοδικού SCANNER για την από κοινού έκδοση του περιοδικού.

Το συγκεκριμένο έντυπο περιλαμβάνει ποικίλη ύλη που καλύπτει αποκλειστικά θέματα του Υπουργείου Υγείας των Νοσοκομείων – Κλινικών – Εμπορικών Εταιρειών.

Θίγει θέματα οικονομικής, οργανωτικής, τεχνολογικής, επαγγελματικής υφής καθώς και ζητήματα σύγχρονου απεικονιστικού- ακτινοθεραπευτικού εξοπλισμού .

Η έκδοση είναι μηνιαία και όσοι· συνάδελφοι θέλουν να το προμηθεύονται αρκεί να κάνουν γραπτό το αίτημά τους στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία αποστολής. (ονοματεπώνυμο, ·διεύθυνση , τ.κ , περιοχή , πόλη , νομό, τηλ.)

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής (11 τεύχη) ορίσθηκε ειδικά για τα μέλη μας στα 70 ευρώ, αντί των 180 ευρώ που είναι για τα μη μέλη, και θα το παραλαμβάνεται κάθε μήνα στην διεύθυνσή σας.

Tα 70 ευρώ κατατίθενται στον λογαριασμό του περιοδικού, σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου με αριθμό λογ. 29013363 , υπόψιν κου Χρήστου Καζάση.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων