8ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Μήνυμα προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του, στην πανέμορφη Άρτα.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων πρωτοξεκίνησε με στόχο να δοθεί βήμα στους Τεχνολόγους Ακτινολόγους και στους Χειριστές Εμφανιστές ώστε να έχουν την ευκαιρία κάθε δύο χρόνια να συναντιούνται και να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους για τα τρέχοντα θέματα της Επιστήμης μας. Με τα χρόνια, το Συνέδριο, γυρνώντας από πόλη σε πόλη, απέκτησε ευρεία απήχηση, εμπλουτίσθηκε και εξελίχθηκε στην σημαντικότερη επιστημονική εκδήλωση του κλάδου, η οποία αγκαλιάζει την Πανελλήνια Κοινότητα της Ακτινοτεχνολογίας.

Όπως κάθε μας επιστημονική διοργάνωση, έτσι και  το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων, επιθυμούμε να είναι μια συνάντηση με ευρύ και υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά και μια ωραία αφορμή για να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας ως μέλη της κοινότητας της Ακτινοτεχνολογίας.

Εκτιμώ πως το Συνέδριο βρίσκεται στη συνείδηση όλων των συναδέλφων μας ως η σημαντικότερη κλαδική  επιστημονική εκδήλωση. Για αυτό τον λόγο, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που το στηρίζουν με την ενασχόλησή τους μέσα από την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή, αλλά πρωτίστως όλους όσους το στηρίζουν με την ενεργή  παρουσία τους στις εργασίες του.

Εύχομαι και ευελπιστώ ότι το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων θα αποτελέσει και αυτή την φορά έναν επιστημονικό τόπο συνάντησης με την δική του ξεχωριστή φυσιογνωμία. Έναν τόπο δημιουργικής επιστημονικής συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων, με στόχο την υψηλή προαγωγή και διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, περιμένω με ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσω τον Μάιο στην Άρτα.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Τεχνολόγος Ραδιολογίας Ακτινολογίας

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων