Ανακοίνωση προκύρηξης Αρχαιρεσιών της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος Δημοσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Μετά την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής από την Γενική Συνέλευση , της 11-2-2023 , η εν λόγο επιτροπή συνεδρίασε σήμερα στης 12-2-2023 . Παρέλαβε το μητρώο της Ένωσης , την λίστα με τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη  και την σφραγίδα της σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού με σκοπό την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16:00-20:00 στα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος Δημοσίου.

Υποψήφιοι μπορούν να είναι σύμφωνα με τα  άρθρα 8 και  18 του καταστατικού , όσοι είναι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα ,εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ένωσης που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το 2022 και όσοι κατέβαλαν την συνδρομή έτους μέχρι την ημέρα της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία να υποβάλλουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους στην διεύθυνση των γραφείων της Ένωσης Σταδίου 39 4οςόροφος γραφείο 5 ή ηλεκτρονικά στο info@otae.gr  μέχρι το Σάββατο 18-2-2023 .

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ Δ.Σ 2023

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ Εξελεγτική Επιτροπή 2023

Η υποβολή του αιτήματος συμμετοχής που θα γίνει ταχυδρομικά προς την Εφορευτική Επιτροπή στην ως άνω διεύθυνση θα γίνεται δεκτό με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και 17-2-2023.

Η εφορευτική επιτροπή 48 ώρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών θα αναρτήσει τον πίνακα με τους υποψηφίους έξω από τα γραφεία του συλλόγου σύμφωνα με της επιταγές του καταστατικού για την διεξαγωγή των εκλογών.

Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν οι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι εργαζόμενοι στον  Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα , εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ένωσης που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με την λίστα οικονομικών τακτοποιημένων μελών που παραδόθηκε από το απερχόμενο Δ.Σ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ασκηθεί το δικαίωμα ψήφου είναι η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου Δημόσιου εγγράφου στον Δικαστικό Επιμελητή και στην Εφορευτική Επιτροπή

 

 

Η εφορευτική επιτροπή

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ      ΛΑΤΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ       ΨΑΡΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

 

 

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων