Η πολυπόθητη Άδεια Ασκήσεως του Επαγγέλματός μας είναι γεγονός!

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή της απόφασης έκδοσης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Τεχνολόγου Ραδιολογίας Ακτινολογίας από τον Υπουργό Υγείας κο Βορίδη .

Οι δεκαετείς και πλέον προσπάθειες των ΣΤΡΑΕΠΤ, ΕΤΑΕΔ και της Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος βρίσκουν ανταπόκριση με  τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από σήμερα οι Τεχνολόγοι Ραδιολογίας Ακτινολογίας της χώρας είναι και νομοθετικά κατοχυρωμένοι κατά την άσκηση της επιστήμης – επαγγέλματός τους.

Κατόπιν επανειλημμένων συναντήσεων με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η ΟΤΑΕΔ κατέστησε σαφή τα οφέλη από την άρση πλείστων όσων εμποδίων στην άσκηση του επαγγέλματος στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με αποτέλεσμα τη θετική ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας κου Βορίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την κατανόηση και την άμεση αντίληψη.

Είναι υποχρέωσή μας επίσης να ευχαριστήσουμε τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κο Καλλίρη Πελοπίδα για τη συνεχή αρωγή και βοήθεια που μας παρείχε.

Τέλος, ευχαριστώ τον φίλο, συνάδελφο και φοιτητή Πιπερίδη Κ. για τον κοινό αγώνα και τις κοινές αγωνίες. Η βοήθειά του ήταν καθοριστικής σημασίας.

Η ΟΤΑΕΔ, μετά την τεράστια επιτυχία της, χαράσσει πλέον πορεία για την κατάκτηση νέου στόχου.

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΤΑΕΔ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων