Επιμορφωτικό Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο του ΕΚΔΔΑ :«Υγεία και Ασφάλεια εργασίας στις μονάδες Υγείας»

Άλλο ένα νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Εκδδα). Στη δημιουργία του Φακέλου Σχεδιασμού και στην εισήγηση του, συμμετέχει ο συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ του ΣΤΑΕΕ Πετρος Σουλης.

Μετά την «Αξιοποίηση της Τεχνολογίας στην ποιοτική αναβάθμιση της Υγείας» καθώς και άλλων σημαντικών επιμορφωτικών προγραμμάτων, σας ενημερώνουμε πως νέες ημερομηνίες είναι πια διαθέσιμες για το 2021 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσα από το site του ΕΚΔΔΑ.

«Υγεία και Ασφάλεια εργασίας στις μονάδες Υγείας»

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι να αναλύσει τους κινδύνους που προέρχονται από την εργασία και την επίδραση αυτών στην υγεία και ασφάλεια, να παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες για την αντιμετώπιση τους και για την εφαρμογή της κείμενης Νομοθεσίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας της εργασίας, καθώς και να διερευνήσει τους παράγοντες που επηρεάζουν τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του εργασιακού χώρου των εργαζομένων.

Το πρόγραμμα είναι πενθήμερο διάρκειας 35 ωρών και μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, επιλέγοντας τον θεματικό κύκλο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Πολιτικής:

Αναζήτηση προγραμμάτων

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι συμμετοχή προς επιλογή τους στο συγκεκριμένο σεμινάριο, όπως και σε άλλα, είναι η εγγραφή τους στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Συμμετοχής στα επιμορφωτικά προγράμματα.

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων