Η ΕΤΑΚΕΜ στον τοπικό τύπο της Θεσσαλονίκης για το μείζον θέμα της επαγγελματικής εξουθένωσης

Κατόπιν της πρόσφατης επαγγελματικής ημερίδας για την επαγγελματική εξουθένωση, που διοργανώθηκε από την Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολόγων Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος, στο “Α.Ν.Θ. Θεαγένειο” στις 11 Μαρτίου 2017, η ενημερωτική δράση της ΕΤΑΚΕΜ συνεχίζεται δυναμικά.

Πραγματοποιήθηκαν εκτενή ρεπορτάζ σε τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής, προκειμένου τα προβλήματα και οι δύσκολες εργασιακές συνθήκες στα ακτινολογικά εργαστήρια της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, να γίνουν ευρέως γνωστά και να εισακουστούν από τα αρμόδια όργανα, αλλά και τους απλούς πολίτες, ως λήπτες των υπηρεσιών υγείας από τους δημόσιους φορείς της περιοχής.

Ο τηλεοπτικός σταθμός TV100 και η ενημερωτική ιστοσελίδα www.halkidikifocus.gr περιγράφουν αναλυτικά τα ανωτέρω, με εκτενές ρεπορτάζ για το μείζον θέμα του burnout (εργασιακή κόπωση- ηθική κακομεταχείριση), αλλά και τις επικρατούσες συνθήκες στα ακτινολογικά εργαστήρια της περιοχής.

Επιπλέον, το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2017 στις 13.30, ο πρόεδρος της ΕΤΑΚΕΜ, κ. Χρήστος Αναγνώστου και ο Γραμματέας της, κ. Θανάσης Αρβανίτης, θα είναι μιλήσουν ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 της Θεσσαλονίκης,  για να ενημερώσουν περαιτέρω για όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα στους χώρους εργασίας μας.

Εκ του ΔΣ

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων