Η ΟΤΑΕ υποδέχεται τους νέους συναδέλφους αποφοίτους του ΠΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος, οι υπόλοιπες Ενώσεις και ο ΣΤΡΑΕΠΤ που συνιστούν την Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις  στον εκπαιδευτικό – επαγγελματικό μας χώρο και σύμφωνα με τα πρόσφατα εγκεκριμένα καταστατικά τους, εγγράφουν πλέον ως μέλη τους και τους συνάδελφους αποφοίτους του ΠΑ.Δ.Α (Τεχνολόγους Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας).
Επιπλέον και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση ούτε στα έτη σπουδών, ούτε στις ακαδημαϊκές – πιστωτικές μονάδες (ects) ούτε στα επαγγελματικά δικαιώματα , ούτε στον τρόπο άσκησης του επαγγέλματος  (αντίστοιχη άδεια άσκησης επαγγέλματος)  και το γεγονός ότι αποτελούν την φυσική μετεξέλιξη του κλάδου , όλα τα μέλη γίνονται ως ισότιμα αποδεκτά και όχι πάρεδρα, με δικαίωμα στο «εκλέγειν και εκλέγεσθε».

Αγαπητοί συνάδελφοι
Δρώντας πάντα με όραμα και προγραμματισμό συνεχίζουμε να ενεργούμε υπέρ της καθιέρωσης του Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας στον επαγγελματικό του χώρο ως επιστημονική και επαγγελματική οντότητα . Ταυτόχρονα εργαζόμαστε για την συνοχή του κλάδου και την ανάπτυξη και εγκατάσταση επαγγελματικής – κλαδικής σκέψης.

Ως εκ τούτου καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους απόφοιτους του ΠΑ.Δ.Α. στους κόλπους της Συλλογικής Επαγγελματικής και Επιστημονικής μας κοινότητας.

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Δ.Σ.
Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων