Ημερίδα ΕΤΑΕΔ: Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Απεικόνιση Μαστού

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην απεικόνιση μαστού» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η προαναφερόμενη εκδήλωση οργανώνεται από την Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος και πραγματοποιείται με την αιγίδα της  Ένωσης Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος.

Το επιστημονικό πρόγραμμα της Ημερίδας είναι προϊόν της αγαστής συνεργασίας των δύο προαναφερόμενων Ενώσεων.

Όπως κάθε μας επιστημονική διοργάνωση, έτσι και η εν λόγω συνάντηση, επιθυμούμε να είναι μια συνάντηση με ευρύ και υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον.

Εκτιμώ πως το θέμα της εκδήλωσης απηχεί το επιστημονικό ενδιαφέρον όλων των συναδέλφων αλλά και των συνεργατών μας Ακτινολόγων Ιατρών και για αυτό τον λόγο, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους όσους την στηρίζουν με την ενασχόληση τους μέσα από την Οργανωτική και την Επιστημονική διαδικασία, αλλά και όλους όσους πρόκειται να την στηρίξουν με την ενεργή παρουσία και την αρωγή τους.

Εύχομαι και ευελπιστώ ότι η επιστημονική αυτή εκδήλωση θα αποτελέσει και αυτή την φορά έναν επιστημονικό τόπο συνάντησης με την δική του ξεχωριστή φυσιογνωμία. Έναν τόπο δημιουργικής επιστημονικής συνεργασίας ανταλλαγής απόψεων και αλληλοσυμπλήρωσης, με στόχο την υψηλή προαγωγή και διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

Εκ μέρους της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος περιμένω με ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσω τον Σεπτέμβρη στην έναρξη της Ημερίδας.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Τ.Α.Ε.

 

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Τεχνολόγος Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα θα βρείτε εδώ.

Για το επιστημονικό πρόγραμμα ενημερωθείτε εδώ.

 

 

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων