Μεταπτυχιακό δίπλωμα “Ανίχνευση & παθήσεις μαστού”

 Ανακοίνωση

 

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ( Postgraduate course DIU ):

« Ανίχνευση και παθήσεις μαστού»

«Depistage et maladies du sein»

από το Πανεπιστήμιο, Μonpellier 1 της Γαλλίας.

 

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μεταξύ της ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γαλλίας Μonpellier 1 της Γαλλίας και του ΤΕΙ Αθήνας. H συμφωνία επετεύχθη με τον αντιπρύτανη του γαλλικού πανεπιστημίου Jean Pierre Daures και πλέον δίνεται δυνατότητα στους ιατρούς, αλλά και στις μαίες, ακτινολόγους-τεχνολόγους του ΤΕΙ Αθηνών και απο τους ειδικευομενους και ειδικευμενοι ιατροι και μαιες που ενδιφερονται απο τα πανεπιστημια της Ελλαδας   να γραφτούν σ’ αυτό το μεταπτυχιακό που αποτελεί μια  “πιστοποίηση” στον τομέα των παθήσεων του μαστού.

Oι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο πανεπιστήμιο  Μontpellier 1 επικοινωνώντας ηλεκτρονικά με την γραμματέα του μεταπτυχιακού κα Sylvie Barthelemy,

[email protected]  και [email protected]

Τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού είναι περίπου 400 ευρώ και τα μαθήματα παραδίδονται συγχρόνως στα αγγλικά και γαλλικά. Το μεταπτυχιακό είναι διάρκειας 80 διδακτικών ωρών χωρισμένο σε δυο ξεχωριστές, υποχρεωτικές περιόδους (2 τετραήμερα Δευτέρα πρωί έως Πέμπτη βράδυ). Μετά το πέρας των παραδόσεων της κάθε περιόδου  πραγματοποιούνται εξετάσεις από την διδακτέα ύλη για την απόκτηση του τίτλου.

Πρέπει να τονιστεί πως είναι μεγάλη ευκαιρία  ειδικα για τα ΤΕΙ της Αθήνας οι απόφοιτοι του να μπορούν να αποκτήσουν μια επιπλέον πανεπιστημιακή πιστοποίηση. Ήδη δύο μαίες έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία του  Μεταπτυχιακου’  και εύχομαι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014- 2015 να έχουμε περισσότερους συμμετέχοντες από τα  ΤΕΙ. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ να εξυπηρετήσω.

Mετά τιμής,

 

Στέφανος Ζερβούδης MD. PHD

Χειρουργός Γυναικολόγος Μαστολόγος

Αν . Καθηγητής Πανεπιστημιου Μonpellier- Nimes

Email. [email protected]

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων