Θέση εργασίας σε πολυκλινική στην Χίο

Γνωστοποιούμε την θέση Τεχνολόγου Ακτινολόγου στο  ακτινοδιαγνωστικό μας τμήμα. Το τελευταίο είναι εξοπλισμένο με ένα ψηφιοποιημένο Ακτινολογικό μηχάνημα Villa Apollo G100 RFA, έναν Υπέρηχο GE Logiq7, ψηφιακό Μαστογράφο της GE Seno EssentialDEXA LUNAR DPX της G.ECarm OEC 9900 elite της G.E. ενώ η μονάδα ετοιμάζεται να εγκαταστήσει αξονικό τομογράφο >32 τομώνμέσα στο 2022.

Ο μεγάλος όγκος της δουλειάς με τα έως σήμερα δεδομένα περιλαμβάνει Μαστογραφίες και Σαλπιγγογραφίες, αλλά γίνονται αραιότερα απλές ακτινογραφίες, ακτινοσκοπήσεις εντός χειρουργείου και μετρήσεις οστικής πυκνότητας.

Η θέση προβλέπει καθημερινό 8ώρο, όπως προβλέπεται από τον νόμο, υπό την διεύθυνση και επίβλεψη του Διευθυντού ακτινολόγου. Στα καθήκοντα του χειριστή εμπίπτει επίσης η κάλυψη των επειγόντων περιστατικών – Μικρής συχνότητας.( π.χ. χ2 τον μήνα)

Οι κατοχή του τίτλου Χειριστών ακτινολογικών μηχανημάτων καθώς και η γνώση της ελληνικής είναι βασικές προϋποθέσεις.

Θετικά προσμετρούνται επίσης:

  • Ο βαθμός πτυχίου.
  • Η γνώση ξένων γλωσσών.
  • Η ομαδικότητα.
  • Η προϋπηρεσία – εμπειρία (Κατά προτίμηση άνω των 2 ετών) Ιδιαίτερα η γνώση των συγκεκριμένων μηχανημάτων.
  • Εμπειρία σε έξω – Ακτινολογικούς τομείς όπως π.χ. Διαπροσωπικές – δημόσιες σχέσεις, γραμματειακή υποστήριξη, γνώση υπολογιστών, και γνώσεις μηχανικής: για την έγκαιρη διάγνωση τυχών βλαβών των μηχανημάτων.

 

 

  • Βερίτη 49, Χιος 82100, Ελλάς.

 

Παρακαλείστε να αποστείλετε ένα Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και τυχόν Συστατικές Επιστολές που να ενισχύουν την υποψηφιότητά σας.

Η αντιμισθία κατόπιν συνεννόησης

Η πολυκλινική είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά λειτουργική δομή με ιδιαίτερη βάση στην καλή χημεία και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος εργασίας, διότι έτσι πιστεύουμε πως αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους ασθενείς μας.

Η μονάδα περιλαμβάνει ένα πολύ καλά αναπτυγμένο Γυναικολογικό – Μαιευτικό τμήμα, Χειρουργική και Ορθοπεδική κλινική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται επεμβάσεις Ουρολογικές, Αγγειοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και Βρογχοσκοπήσεις, Γαστροσκοπήσεις και Κολονοσκοπήσεις. Ως διαγνωστικά τμήματα υπάρχουν το Μικροβιολογικό- Εργαστήριο Μοριακής βιολογίας και το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα. Είμαστε μία ευέλικτη μοντέρνα μονάδα με έμφαση στη χημεία των συνεργατών.

Η Χίος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με πληθυσμό 64000 κατοίκους. Ο πληθυσμός διπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν πανεπιστημιακές σχολές ( 3 σχολές του πανεπιστημίου Αιγαίου), και έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενδείκνυται για οικογενειάρχες και έχει πολύ καλό επίπεδο σχολικής εκπαίδευσης (παραδοσιακά μία από τις 7 πρώτες πόλεις σε επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις). Η μικρή απόσταση από την Σμύρνη (πόλης 7.8 εκατομμυρίων κατοίκων) επιτρέπει έναν αέρα κοσμοπολίτικο στο νησί και συχνές αποδράσεις για τους κατοίκους του.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.eleftho.gr

Αποστολή βιογραφικών: [email protected]

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων