10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων: 12 – 14 Οκτωβρίου 2018

 

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας προσκαλώ στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας, το οποίο φέτος φιλοξενείται στην όμορφη Αγριά Βόλου.

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας αποτελεί τη συνέχεια μίας σειράς επιτυχημένων πανελληνίων συνεδρίων, το οποίο από το 1997 μέχρι και σήμερα, έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στα δρώμενα της Ακτινοτεχνολογίας. Το εν λόγω συνέδριο απευθύνεται σε Τεχνολόγους Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας, Βοηθούς Ραδιολογίας Ακτινολογίας, Ακτινοδιαγνώστες, Επεμβατικούς Ακτινολόγους, Ογκολόγους Ακτινοθεραπευτές, Ιατρούς Πυρηνικής Ιατρικής, Φυσικούς Ιατρικής- Ακτινοφυσικούς, φοιτητές του ΑΤΕΙ, των ΙΕΚ και των Ιατρικών Σχολών.

Εύχομαι και ευελπιστώ, ότι το Πανελλήνιο Συνέδριό μας θα αποτελέσει, και αυτή τη φορά, έναν επιστημονικό τόπο συνάντησης με τη δική του ξεχωριστή δυναμική, όπου θα δοθεί δυνατότητα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της Επιστήμης μας.

Με το πέρασμα των χρόνων, το Πανελλήνιο Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται σε διαφορετική κάθε φορά πόλη ανά δύο χρόνια, κατέκτησε την εμπιστοσύνη της κοινότητάς μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση και φέτος, σηματοδοτεί το άνοιγμα στη γνώση και την εξέλιξη, με ευρύ και επιστημονικό προσανατολισμό.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Συνεδρίου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που το στηρίζουν με την ενασχόλησή τους, μέσα από την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή, αλλά επίσης και όλους όσους συμμετέχουν με την ενεργή  παρουσία τους στις εργασίες του.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, περιμένω με ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσω τον Οκτώβριο στην Αγριά Βόλου.

 

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Πουλτσάκη Μαρία

Τεχνολόγος Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας

 

 

 

 

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων