9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων: Μήνυμα Προέδρου

9o_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ_ΣΥΝΕΔΡΙΟ_Τ.Α.

 

ΜΗΝΥΜΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων.

Το Συνέδριο φέτος επιστρέφει στον τόπο από όπου ξεκίνησε την  μακρόχρονη και άκρως επιτυχημένη διαδρομή του. Την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων πρωτοξεκίνησε το 1997 με στόχο να δοθεί βήμα στους Τεχνολόγους Ακτινολόγους και στους Χειριστές Εμφανιστές ,ώστε να έχουν την ευκαιρία κάθε δύο χρόνια να συναντιούνται και να ανταλλάσσουν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα της Επιστήμης μας.

Με τα χρόνια το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται σε διαφορετική κάθε φορά πόλη, απέκτησε ευρεία απήχηση, εμπλουτίσθηκε  και εξελίχθηκε στη σημαντικότερη και μεγαλύτερη επιστημονική εκδήλωση του κλάδου, η οποία απευθυνόμενη πρωτίστως σε Τεχνολόγους Ραδ. Ακτινολογίας και Χειριστές Εμφανιστές αγκαλιάζει την Πανελλήνια Κοινότητα της Ακτινοτεχνολογίας.

Όπως κάθε μας επιστημονική εκδήλωση, έτσι και  το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων, επιθυμούμε να είναι μια συνάντηση με ευρύ και υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά και μια ευκαιρία  να συναντηθούμε ,να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας ως μέλη της κλαδικής μας κοινότητας .

Πιστεύω πως το Πανελλήνιο Συνέδριο βρίσκεται στην συνείδηση όλων των συναδέλφων ως η σημαντικότερη κλαδική  επιστημονική εκδήλωση.

Για αυτό τον λόγο, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που το στηρίζουν με την ενασχόληση τους μέσα από την Οργανωτική και την Επιστημονική Επιτροπή, αλλά επίσης και όλους όσους συμμετέχουν με την ενεργή  παρουσία τους στις εργασίες του.

Εύχομαι και ευελπιστώ ότι το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολόγων Ακτινολόγων θα αποτελέσει και αυτή την φορά έναν επιστημονικό τόπο συνάντησης με την δική του ξεχωριστή δυναμική.

Έναν τόπο δημιουργικής επιστημονικής συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων, με στόχο την υψηλή προαγωγή και διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ,περιμένω με ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσω τον Οκτώβριο στα Ιωάννινα.

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Τεχνολόγος Ραδιολογίας Ακτινολογίας

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων