Εκλογές ΣΤΑΑΕ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με απόφαση της προηγηθείσας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος (ΣΤΑΑΕ) προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Μετά την ανάδειξή της από τη Γενική Συνέλευση, η τριμελής εφορευτική επιτροπή αποφάσισε τη διενέργεια των εκλογών για την 11η Ιουνίου 2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00-13:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Σταδίου 39, 4ος όροφος, Γραφείο 5.

Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΤΑΑΕ θα υποβάλλονται έως την Ιουνίου 2022, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση δήλωσης υποψηφιότητας:

Αίτηση Δήλωσης Υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο

Αίτηση Δήλωσης Υποψηφιότητας για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:

● Μαρία Πουλτσάκη – [email protected]

Υποψήφιοι μπορούν να είναι τα τακτικά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μέχρι και την 5η Ιουνίου 2022. Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα τακτικά μέλη για το έτος που διανύουμε (2022), καθώς και όσοι ρυθμίσουν την οικονομική τους εκκρεμότητα την ημέρα των εκλογών. Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου που φέρει τη φωτογραφία του εκλογέα και αποδεικνύει την ταυτότητα του κατά αναμφισβήτητο τρόπο.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Προκήρυξη εκλογών ΣΤΑΑΕ 2022
Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων