Εκλογές ΣΤΑΑΕ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με απόφαση της προηγηθείσας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος (ΣΤΑΑΕ) προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μετά την ανάδειξή της από τη Γενική Συνέλευση, η τριμελής εφορευτική επιτροπή αποφάσισε τη διενέργεια των εκλογών για την 18η Ιουλίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00-13:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Σταδίου 39, 4ος όροφος, Γραφείο 5.

Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΤΑΑΕ θα υποβάλλονται έως την 12η Ιουλίου 2020, συμπληρώνοντας την αίτηση δήλωσης υποψηφιότητας (επισυναπτόμενο αρχείο) και θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών της εφορευτικής επιτροπής

Υποψήφιοι μπορούν να είναι τα τακτικά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μέχρι και την 12η Ιουλίου 2020.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα τακτικά μέλη για το έτος που διανύουμε (2020), καθώς και όσοι ρυθμίσουν την οικονομική τους εκκρεμότητα την ημέρα των εκλογών.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου που φέρει φωτογραφία του εκλογέα και αποδεικνύει την ταυτότητά του κατά αναμφισβήτητο τρόπο.

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Αίτηση υποψηφιότητας για Διοικητικό Συμβούλιο ΣΤΑΑΕ

Αίτηση υποψηφιότητας για Εξελεγκτική Επιτροπή ΣΤΑΑΕ

 

 

 

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων