Σημαντική ανακοίνωση για το επιστημονικό περιοδικό ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Ο Σύλλογος Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος (ΣΤΑΑΕ) και η συντακτική ομάδα του επιστημονικού περιοδικού «ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ» ανακοινώνουν μια σημαντική αναβάθμιση για το μέσο, το οποίο εδώ και χρόνια δημοσιεύει τα επιστημονικά, επαγγελματικά δρώμενα και τα ερευνητικά έργα του κλάδου της Ακτινοτεχνολογίας. Η «ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ» θα μεταβεί από την έντυπη μορφή του και σε μια πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα. Αυτή η κίνηση όχι μόνο σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, αλλά διασφαλίζει επίσης ευρύτερη προσβασιμότητα και πιο δυναμική αλληλεπίδραση με το περιεχόμενό μας.

Σε μια εξίσου σημαντική εξέλιξη, είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του ΣΤΑΑΕ με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της ψηφιακής έκδοσης της «ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» μέσω της υπηρεσίας ePublishing που παρέχεται από το ΕΚΤ, στοχεύοντας στην ενίσχυση και διάδοση της έρευνας στον τομέα της Ακτινοτεχνολογίας. Η μετάβαση στην ψηφιακή έκδοση στοχεύει να εμπλουτίσει την ακαδημαϊκή εμπειρία των αναγνωστών μας, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό μας οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή μέσω της πλατφόρμας eJournals του ΕΚΤ. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση για τους συναδέλφους, τους συνεργάτες μας και τους συγγραφείς, με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με την πρόσβαση και την υποβολή άρθρων προς κρίση στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το περιοδικό και την υποβολή άρθρων στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα εποχή του περιοδικού «ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ», όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία για να διαμορφώσει το μέλλον της επιστημονικής μας κοινότητας και του κλάδου μας.

 

Ο Σύλλογος Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος

Η Συντακτική Ομάδα της «ΑΚΤΙΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων