Προκήρυξη εκλογών για το νέο ΔΣ του ΣΤΡΑΕΠΤ

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

 

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης  του Συλλόγου Τεχνολόγων Ραδιολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος Πτυχιούχων ΤΕΙ προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη  Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μετά την ανάδειξη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση, η επιτροπή αποφάσισε την διενέργεια των εκλογών για την 16η Μαΐου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00-13:00 στα γραφεία του συλλόγου Σταδίου 39, 4ος όροφος Γραφείο 5.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές του ΣΤΡΑΕΠΤ πρέπει να το πράξουν μέχρι τις 11 Μαΐου 2015 με έγγραφη ονομαστική τους δήλωση ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Σταδίου 39 – 4ος όροφος γραφείο-5 ή ηλεκτρονικά στο  [email protected] .

Υποψήφιοι μπορεί να είναι τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μέχρι τις 11 Μαΐου και οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος.

Δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη για το οικονομικό έτος που διανύουμε (2015). Όσοι προσέλθουν και πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους ή κάνουν εγγραφή επί τόπου πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή, έχουν επίσης δικαίωμα ψήφου κανονικά.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του εκλογέα (άρθρο 22 Καταστατικού).

 

 

Η    ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ    ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων