Ο ΣΤΡΑΕΠΤ στο Δ.Σ. ΤΗΣ EFRS

Αγαπητοί Συνάδελφοι -ισσες

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσής σας σχετικά με τα Ευρωπαϊκά δρώμενα, σας ανακοινώνουμε ότι κατά την διάρκεια της τελευταίας ετήσιας συνάντησης των Ευρωπαϊκών Συλλόγων μελών της EFRS (η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων αποτελούμενη από 37 χώρες) στις 7/11/14 στην COIBRA της Πορτογαλίας, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Ακτινολόγων.

Η διεξαχθείσα διαδικασία ανέδειξε τον εκπρόσωπο του ΣΤΡΑΕΠΤ στην EFRS κο Συργιαμιώτη Β. ως μέλος του Δ.Σ.

Το γεγονός αυτό είναι πολύ τιμητικό για την Ελληνική κοινότητα και  είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται μέσα στον ΣΤΡΑΕΠΤ και την ΟΤΑΕΔ.

Την μέχρι πρότινος θέση του εκπροσώπου του ΣΤΡΑΕΠΤ στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (αφού ο κος Συργιαμιώτης πλέον θα συμμετέχει στο Δ.Σ.) καταλαμβάνει η διεθνούς κύρους συνάδελφος κα Μαλαματένιου Χρ., η συμμετοχή της οποίας  αποτελεί εγγύηση επιπλέον ώθησης της Ελληνικής παρουσίας στην Ευρώπη .

Μετά από επτά έτη συνεχούς παρουσίας και σκληρής δουλειάς, ο ΣΤΡΑΕΠΤ, ως ιδρυτικό μέλος, απολαμβάνει της αναγνώρισης των προσπαθειών του με την επιλογή του συναδέλφου Συργιαμιώτη Β. στο Δ.Σ. της EFRS.

Ευχόμαστε στον Β. Συργιαμιώτη και στην Χ. Μαλαματένιου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν ισάξια των απαιτήσεων της θέσης τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελληνική Κοινότητα, να υπάρχουν άξιοι συνάδελφοι  σε αυτές τις θέσεις που απαιτούν υψηλή αίσθηση ευθύνης.

Απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους συναδέλφους του Παγκύπριου Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολόγων και Ακτινοθεραπευτών, τον Πρόεδρο κο Θάσο Αθανασίου και το Δ.Σ., για την εξουσιοδότηση ψήφου που μας παραχώρησαν λόγω της απουσίας τους.

Υποσχόμαστε την από κοινού με τους Ευρωπαίους συναδέλφους προσπάθεια, για να κατακτήσει ο Τεχνολόγος Ακτινολόγος την θέση που το αρμόζει στο Ευρωπαϊκό επιστημονικό-επαγγελματικό στερέωμα.

 

 

Vasilis 2014 (a')

 

 

 

Γνωρίστε εδώ τα υπόλοιπα πρόσωπα του διοικητικού οργάνου της EFRS.

 

Το ΔΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων